Info professionals

Home / Info professionals

Doorverwijzers

Om tot een goede doorverwijzing te komen is het fijn als we een korte brief of mail ontvangen met de personalia van uw cliënt, vermoeden van problematiek en/of diagnose. U of uw cliënt kunnen telefonisch dan wel via de website een afspraak inplannen.

GZ-psycholoog zzp’er

Voor tijdelijke opdrachten van diverse aard ben ik bereid om jullie behandelteam of organisatie op zowel behandelinhoudelijk als op beleidsniveau te ondersteunen. Mijn kernkwaliteiten liggen binnen het regisseren van een behandeling, analyseren en managen.

  • Max 16u/week
  • Tarief 85 euro/uur exl. BTW en exl. Reiskosten 40 cent/km

Advocaten

Gezien mijn opleiding en jarenlange ervaring in het werken met daders van ernstige misdrijven inclusief het herhaaldelijk optreden als getuige deskundige in strafzaken blijft het een passie om tot een analyse te komen waarom iemand in een bepaalde situatie tot bepaald ernstig delict gedrag komt. Aangezien zowel psychologie als criminologie geen exacte wetenschap is, is er in een strafzaak altijd behoefte aan extra expertise op dit vlak.
Ik lees dan ook graag mee in complexe zaken om aandachtspunten te filteren om een zaak op te bouwen of te komen tot enkele kritische punten. Daarnaast kan ik psychologische en/of psychiatrische rapporten analyseren en zwakke punten filteren voor een concreter pleidooi of kritische vraagstelling tijdens het proces. Indien nodig kan ik zelfstandig risico-taxatie uitvoeren of adviezen formuleren voor diagnostiek en behandeling. Tarieven zijn in overleg en afhankelijk van het dossier en de reistijd.

Contact

Vragen, opmerkingen of suggesties? Neem contact met ons op via het formulier of onderstaande contactgegevens.

An Verhaert
Koorstraat 35
B – 3510 Kermt

0032471 42 12 57

psychologenpraktijkan@outlook.be

Heeft u een vraag? Stel gerust uw vraag hieronder:

Contact

An Verhaert, Koorstraat 35
B – 3510 Kermt

Pagina's

Home

Info cliënten

Info professionals

Contact

Psychologen Praktijk An

Rekeningnummer: BE55 0018 6391 7644
Ondernemingsnummer: 0724 475 776